Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M58i34l74a19n 60K26e71s45l

16. 9. 2019 21:34

Marně pátrám v paměti,kdy byli u nás lepší politici než ti současní.Havel si najal na vládnutí komunisty a filosofoval.Klaus "aký bol,taký bol",ale nic moc.Premiéra jsme nikdy lepšího neměli.Voliči,sami vědí,co je pro ně dobré.Na samozvané elity na štěstí nedají.Uvědomují si,že co je dobré Bohovi nemusí být dobré Jobovi.

1 0
možnosti
JL

Pane Cihlari. Napsal jste to velmi dobre, ale je to moc dlouhe. Stacilo rici, ze cesky (moravsky a slezsky take) narod je liny ve vytvareni lepsi spolecnosti, Nema predstavu moderniho a demokratickeho statu. Naznaky nekterych ihned hazi do kose jako neuskutecnitelne a to bez nejake solidni diskuze. Dokazeme velmi dobre nadavat, horekovat a poukazovat na problemy bez ukazky napravy. 26 let se nachavame okradat temi, kteri poznali (chytri lide pro sebe) jak se v tom chodi. Hledame viniky a nevidime sami sebe. Ano, my jsme vinni za tento nesvar nazyvany organizace CR!!! Zde upresnim, za nesvar v celkovem vedeni statu. Ti dobri zapadaji do organizace, ktera jim nedava moznost vytvoreni toho, proc sli do politiky. Protoze je mandat kazde funkce dostatecne dlouhy, po urcitem case i ten dobry pozna, ze je lepsi se na vse vy....t, a myslet jen na vlastni dobro.

Snad nejvetsi tragedie v celem tom deni, je mysleni uvnitr tohoto naroda o vyjimecnosti ceskeho cloveka.

Zde moji uvahu radeji skoncim. Jsem smuten, protoze jsem moravak. Z mesta, ktere jiz v minulosti nam ukazovalo cestu. Dnes zbyla jen vzpominka.

1 0
možnosti
PK

Jaroslave , zdravím do států, nebuď smutný, Moravani stále dobře žijí a mají to nej víno a i díky tomu jsou v pohodě. Pěkný den.;-D

0 0
možnosti
Foto

I17v96a94n 72V42e43s49e83l17ý

16. 9. 2019 15:24

Citát z vašeho blogu: "Rozdíl je jen v tom, že dnes prohrávající strana svou porážku prostě neuzná. Nasadí všechny zbraně k diskreditaci výsledku voleb a tato snaha o diskreditaci demokratického procesu pokračuje až do voleb dalších" - no nevím, ale co se týká stran a hnutí tak za celá léta jsem postřehl "házení klacků pod nohy" a dalších verbálních útoků od tkzv. levicových subjektů než od protistrany. A ty útoky jsou bez důkazů, jen na základě domněnek. V případě prezidentské volby je to jinak tím, že ve druhém kole se volí jen ze dvou kandidátů a také tím, že špínu na sebe neházejí bývalí soupeři leč jejich příznivci. Připadáte mi jako člověk bez paměti z nedávné minulosti.

No a k tomu jak se chová dnešní prezident Zeman - on si asi neuvědomuje, že reprezentuje všechny občany ČR a ne jen své voliče a ti co ho nevolili a nesdílejí jeho způsoby vyjadřování a směřování se prostě musí ozvat, že, byť demokratický zvolený, nemluví za ně. Nebo snad mají držet hubu do příštích voleb ( to jsme zde už zažili po čtyřicet let - jen s absencí těch demokratických voleb).

1 1
možnosti
Foto

Jaký pán, takový pes. Jaký pán, takový krám. Jaký pán, takový kmán. A to poslední platí stejně i naopak. Takže politici = voliči a naopak. Aneb 18 = 20 - 2.

1 0
možnosti
PK

No, myslím,že je to moc dobrá analýza,natrhl jste nám tím p****, karma.

2 0
možnosti
VF

Hernajs, to jste nám to nandal - všem voličům zleva i zprava. Bez ironie jste popsal toho, kdo "svou zářnou šedost nyní rozvíjí na půdě senátu". Četla jsem Váš článek dvakrát, opravdu mě zaujal a zírám.

2 0
možnosti
KS

Lidé by měli vzhlížet k někomu, kdo je oproti nim na výši. A ne k někomu, kdo je na stejné výši nebo se na ni snižuje. Jen takový vzor člověka nutí posouvat se dál. Ale nemyslím, že Zeman zastupuje masy, to vy vyhrál s mnohem větším rozdílem. Zastupuje o kousek větší polovinu. A slovo republika se píše s malým r. Jinak kvituju, že se konečně ozval taky někdo "ze druhého břehu". Nejhorší na celé současné situaci je, že spolu lidi nemluví a každá skupina pak neví, co vlastně chce ta druhá.

0 0
možnosti
SN

:-).....Pravdivé a čtivé! Už se těším na ohlasy! R^R^R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS